Žudite za luksuznim doživljajem i obiljem prostora? Naš "Apartman 1" (https://royals.rs/apartman-1/) je idealno mesto za vas!

Opis smeštaja: Pored svoje povoljne lokacije u srcu Vrnjačke Banje, naš ekskluzivni "Apartman 1" će vas osvojiti svojim prostranstvom. Sa 45 kvadratnih metara, ova jednosobna oaza je dizajnirana za savršeni odmor, pružajući udobnost za do četiri osobe.

Sadržaj smeštaja: Ovaj apartman pruža sve što vam je potrebno za prijatan boravak. U dnevnoj sobi ćete uživati u inverter klima uređaju i televizoru, dok vam je na raspolaganju potpuno opremljena kuhinja sa modernim aparatima, uključujući frižider, mikrotalasnu pećnicu, mašinu za pranje sudova i električnu ploču za kuvanje. Spavaća soba nudi udobnost norveških radijatora i dodatni televizor. Moderan i prostran smeštaj je zaokružen modernim kupatilom opremljenim veš mašinom i fenom za kosu.

Posebna ponuda: Rezervišete li boravak u "Apartmanu 1" za deset noći, jedna noć je gratis. A to nije sve - prihvatamo vaučere za smeštaj u Vrnjačkoj Banji, što vam omogućava dodatne pogodnosti.

image