En İyi Ümraniye Su Kaçağı Tespiti Servisi ve 2023 Fiyatları

Comments · 563 Views

I am ustaelektrikci. I hold full responsibility for this content, which includes text, images, links, and files. The website administrator and team cannot be held accountable for this content. If there is anything you need to discuss, you can reach out to me via echoll@mailinator.com email.

Ümraniye’de üst kat komşunuzla su kaçağı sorununu çözmek için ilk adımda iletişime geçin ve dairenin su vanasını kapatmasını isteyin.

Ümraniye Su Kaçağı Tespiti

Üst Kattan Su Kaçağı Tespiti Nasıl Önlenir?

Ümraniye’de üst kat komşunuzla su kaçağı sorununu çözmek için ilk adımda iletişime geçin ve dairenin su vanasını kapatmasını isteyin.

Su Sayaçlarını Kapatma

Evinizdeki su sayaçlarının vanasını kapattığınızda su kaçağı duruyorsa, sorun temiz su tesisatındaki bir patlaktan kaynaklanıyor olabilir. Eğer su vanası kapalıyken bile akıntı devam ediyorsa, sorun pis su tesisatından kaynaklanıyor olabilir.

Evde Su Kaçağı Nasıl Tespit Edilir?

Özel Manometre Cihazı Kullanımı

Evinizdeki su tesisatındaki kaçağı tespit etmek için özel bir manometre cihazı bağlanır. Bu cihaz, tesisatın basınç değerini ölçer. Basınçta düşüş olursa, temiz su borusunda bir çatlak veya patlak olduğu anlaşılır.

Akustik Dinleme Cihazı ile Tespit

Manometre cihazı ile basınçta bir düşüş tespit edilirse, sonraki adımda akustik dinleme cihazı kullanılır. Bu cihazla su kaçağının yerini dinleyerek bulmak mümkündür. Kaçak ufak bir çatlaktan sızıyorsa ve ses duyulmuyorsa, tesisatın basıncı yükseltilerek dinleme işlemi tekrarlanır. Böylece kesin tespit yapılabilir.

Kırmadan Su Kaçağı Tespiti Fiyatları

Fiyat Listesi

MekanZaman Aralığı2023 Fiyatları
Daire30 Dk. – 1 Saat750 TL
Dubleks1 Saat – 1,5 Saat750 TL
Tribleks2 Saat – 2,5 Saat750 TL
Villa2.5 Saat – 3 Saat750 TL
FabrikaAlana Bağlı750 TL
Dış MekanAlana Bağlı750 TL

Not: Fiyatlar ortalama olarak verilmiştir. Gerçek fiyat bilgisi için müşteri temsilcimizle iletişime geçebilirsiniz.

Ümraniye Kamera ile Su Kaçağı Tespiti

Kameralı cihazlarla yapılan su kaçağı tespiti, kırmadan ve noktasal olarak yapılabilir. Termal kamera ve akustik cihazlar kullanılarak yapılan bu işlem, 750 TL ücretle gerçekleştirilmektedir. Kaçak bulunamazsa, işlem ücretsizdir.

Müşteri Yorumları

Ümraniye su kaçağı tespiti

Başından sonuna kadar sadece harika profesyoneller. Mutfağım ve banyom harika görünüyordu ve aldığım diğer tüm tekliflerden oldukça ucuzdu. İşi planlanandan çok önce tamamladılar. Şiddetle tavsiye edilir!

Ümraniye Su kaçak tespiti

Adem ile harika bir deneyim yaşadım. Kombim bozuldu ve aynı gün geldi. Bir bölümün değiştirilmesini istedim ve benim için parça sipariş etti. Bana biraz para kazandırmak için çevrimiçi olarak baktı. Yeni parçayı düzeltmek için iki gün sonra geri döndü. Tavsiye ederim.

En İyi Ümraniye Su Kaçağı Tespiti Servisi ve 2023 Fiyatları

Ümraniye'de robotla su kaçağı bulma ve gezici servis hizmetleri mevcuttur. Her iki yakadan da servisimiz bulunmaktadır. İnternette yapılan aramalar ve fiyatlar hakkında detaylı bilgi almak için müşteri temsilcimizle iletişime geçebilirsiniz.

Bugün Bizi Arayın!

Google Son İncelemeleri 15 Mart 2023 tarihli incelemelerimize göz atarak hizmet kalitemiz hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.

Read more
Comments